onsdag 25 februari 2015

Hipp Hurra

 I detta paket gömmer sej lite playdoh-lera och grejer man kan trycka ut leran med. Kommer förhoppningsvis att gillas under en pysselstund senare i veckan!
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Hubbes två-års-dag. Hurra Hurra Hurraaa! Två år sedan jag fick äran att bli Mamma till den finaste lilla filuren man kan tänka sig. Två år sedan vår familj blev tre. Hubbe är sannerligen ingen baby längre. Utan en härlig liten typ med humor, historier och glimten i ögat. Vår två-åring skall givetvis firas så mycket vi bara hinner. Med bland annat paket, kinamat och ballonger. På dagis skall han också firas. Med kex och krona. Han kommer att älska det har jag på känn. Min älskade sötnos!

5 kommentarer:

 1. Grattis till lillkillen! Och förstås, eftersom det är lika stort för mammorna, grattis till dej! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja visst känns det stort, också för mig!

   Radera
 2. Grattis på 2-årsdagen (fast en dag för sent)! :) Vi har firat vår 2-åring idag, som haft magsjuka. Helgens kalas fick vi ställa in, men det blir om några veckor i stället.

  (jag kommenterade för länge sedan att våra pojkar var födda dagarna efter varandra på Kvinnokliniken, men vi var på olika våningar :) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj nej med magsjuka, och på födelsedagen och allt! Som tur förstår inte ännu två-åringar vad det går miste om då man måste skjuta upp kalaset. Kul att våra pojkar är så jämnåriga :) Har vi månne setts någonstans på något Mammacafé också?

   Radera
 3. Jo, jag sade att tur att det inte var storasyster som skulle ha kalas, då skulle det ha kunnat bli gråt. Han var nöjd då han fick lite paket under dagen och han har nog ingen aning om kalaset vi måste inhibera �� Vi bor i Ekenäs, så vi gick här på vårt lokala mammacafé. Fast efter att jag började jobba så hinner man inte mera med sånt ��

  SvaraRadera