torsdag 16 april 2015

Förmiddagsprogram

Vi hade inget inbokat program idag nu på förmiddagen, så vi passade på att åka till Iso Omena. Främst skulle vi lämna tillbaka några bibbaböcker, köpa solglasögon till Hubbe och nytt puder till mig. Jag tänkte att det nog går bra att fara också utan vagnen, men pust alltså, det gör jag inte om. Hubbe for omkring som en virvelvind och han tittar inte alls vart han går så flera gånger höll han eller andra på att snubbla! Pinsamt. Att hålla i Mammas hand är Nej Nej!! Och jag orkar inte längre ha honom i famnen långa stunder. Nåh, vi klarade oss utan värre olyckor eller borttappad Filur. Men nästa gång skall nog vagnen med! Att sätta honom i varukärran efter vår bibba och butikstur kändes så skönt. 

Hubbe är förresten så observant när vi åker bil. Han ser allt, traktorer, lyftkranar, lastbilar, allt! Och idag var det lite extra bra, för det kom en blinkande ambulans bakom oss som inte hade ljud, som han förstås såg direkt på långt håll, och uppmärksammade mig på. Skulle nog säkert ha sett den i tid oberoende, men inte så snabbt som Hubbe. Praktiskt med ögon i nacken som berättar om allt han ser. 
Vecka 36 från och med idag! Fyra veckor kvar med andra ord.... Kör på bekväm dagens, bomullsklänning och leggings. 
Dagens bibbaskörd. Fick leta böcker ganska bra då Hubbe lekte i lekrummet bredvid. Han själv har tyvärr inte ro för det ännu. Men gillar nog att läsa sen hemma i soffan!

2 kommentarer:

 1. Hej, nu måste jag bara fråga hur du gör din fläta i pannluggen? Jag har försökt göra nåt liknande en massa gånger men varje gång slutar det med att flätan ändå börjar för långt bak, nånstans på sidan av huvudet. Finns det nån bra manual som du har använt? Eller beror det bara på olika hårtyper hur det blir? Tycker det är jättefint med flätad pannlugg, men det ska nog gå snabbt och enkelt om jag ska orka göra den på morgonen.
  Och lycka till med resten av graviditeten och babyn som kommer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag flätar egentligen inte utan tvinnar med bara två hårremsor som jag sedan tar mer och mer hår med i anefter. Här en video på hur jag gör. Det är urenkelt, i synnerhet efter att man övat lite :) https://www.youtube.com/watch?v=Ybp4HHpyygE&sns=em

   Radera