fredag 3 april 2015

Långfredag

 Maken har landat i Indien och flygresan hade gått bra. Vi klarar oss också fint här på hemmafronten. Jag lockade hit Farmor/Svärmor på förmiddagspromenad och nu vilar både Hubbe och jag för att orka resten av dagens program. Så snart vi vilat klart hoppar vi i bilen och kör till mina föräldrar till Grani för att fira påsk, morfars födelsedag och min färdigblivning. 
 Hubbe har pysslar och ritat ett kort till morfar. Med stjärnor, washitejp och kritor. Fint tycker jag. Han är så stolt över sitt kort. Lite tassigt är det att han nu sett vad som finns inne i paketet och säger det hela tiden... Så troligen kommer Morfar veta vad det är han får innan han öppnar det. Men men, så är det väl med småbarn. Och månne inte Morfar blir glad trots att han inte blir så överraskad...
Långfredagslunch med gårdagssparris, grynost, paprika, sallad och tomater. Nami! Och så enkelt. Mina luncher ser väldigt ofta ut så här när jag är hemma ensam. Nej nu tänker jag lägga mej på soffan med en bok. Mina fogar känner av förmiddagens promenad. Men det var skönt med frisk luft, så det får vara värt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar