fredag 27 november 2015

Fredagsmys

Wihuu! Det är fredag och jag har blivit utlovad världens bästa sovmorgon imorgon. Förra natten var lite bättre, men fortfarande hade Lillasyster, av oförklarlig anledning, skrikfest mellan 12-1 och på nytt vid halv fem... Sen fick hon komma i vår säng och sova så efter det sov hon gott, men det gjorde inte jag. Jag var ömsom rädd att trilla i golvet ömsom rädd att rulla på henne... Men jag känner mej ändå piggare än igår. Vi har varit på ärenden till stora shoppingcentret här i närheten. I matbutiken tyckte Hubbe att det var en bra idé att bita (!) Lillasyster i foten så att hon skriker i högan sky. Den var väl på lagom avstånd från munnen där han satt på ståbrädan och Lillasyster satt i bilstolen klickad på vagnen... Grr! Det är faktiskt första gången han gör henne illa, annars har det gått så bra dem emellan. Så inte vet jag nu vad det här var frågan om. Men vi talade om det hela bilresan hem och han sa förlåt och förstod nog att det inte var önskvärt beteende. Så vi får hoppas det var en engångsföreteelse. 

Jag hade tänkt åka via Plantagen för att köpa en lillajulsgran också, men de hade jättefina cypresser på Citymarket för bara 4,99€ så det fick bli en sån istället. Se det som ett tips! På Sushirestaurangen köpte jag också färdigt sushiris för en tia. Så nu då barnen sovit har jag rullat nigirin och makin i mängder. Mmm, fredagsmyset börjar med andra ord snart snart... 

Nu har vi fungerande glödlampa i stjärnan! Kiva att det förresten ser ut som det är natt fastän klockan var lite före fyra när jag tog bilden.
Lillajulgran  med led-ljusslinga och Pentik-lykta med batteriljus från Tiger. 

2 kommentarer:

 1. Oj nej! Jag måste erkänna att jag fnissade till så att det kändes i snittet, lite lustigt fast jag vet att det säkert kändes jobbigt! Kisen har int på flit ännu gjort henne illa, han sköter om henne på eget vis men man får nog vara aktsam, han är nog hem före att göra olika bus. Mer eller mindre planerade!

  Vilken restaurang säljer färdigt ris? Tycker jag lyckas bättre med riset än fisken när vi lagar själv men de sku ju nog gå mycket snabbare att ha färdigt ris...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte heller det här var liksom planerat att bita henne, han hade liksom bara lust att smaka lite, eller nåt, haha. Och jag tycker nog också det var lite smålustigt efteråt... Men inte just då, nej! Hanko Sushi sålde riset och det blev riktigt gott och bra.

   Radera