måndag 2 februari 2015

Första köpen till "tvåan"

Det är lite skillnad på att vara gravid med nr. 2 då det kommer till materialanskaffning... Fram tills idag hade jag inte skaffat en enda grej till stackars lilla "Tvåan".  Gravid i samma veckor med Hubbe hade vi redan vagn och en hel del små kläder. Fast nu finns det ju redan färdigt det mesta i skåpen så det är ju lite onödigt att köpa en massa nytt. Men jag kände ändå att jag vill köpa nåt. Lite så där ceremoniellt för att göra det hela mer verkligt. Och jag vill nog att de kläder som kommer med till sjukhuset är bara "Tvåans" egna och inte Hubbes begagnade... Maken hämtade också hem en liten sköldpaddsmjukis från sin arbetsresa förra veckan, så nu har "Tvåan" också sin första egna mjukis.  
Tvåans sköldpadda och de första klädköpen. En liten sparkbyxa från Name-it och en prickig mössa från Livly. 

2 kommentarer:

  1. Samma här! Vår tvåan har ännu ingenting nytt, det känns så onödigt att köpä för att vi redan har massor av babykläder men också fel att tvåan ska inte ha nån nytt. Vet ni redan vilken er tvåan ska bli? Det kanske är annorlund om den andra är olik genus än först..?

    SvaraRadera
  2. Vi vet inte om det blir en pojke eller flicka :) De flesta babykläderna vi har, iaf i den minsta storlekarna är också väldigt könsneutrala. Men om det skulle bli en flicka kan det nog hända att jag kommer köpa mer nytt än annars... heh.. Men först då sen då babyn är född. Det finns ju så mycket sött i flickklädsväg! Jag känner att klädköp och andra förberedelser också hjälper till att konkretisera att vi snart kommer få en baby till. Inte bara att det är synd om tvåan som inte får lika mycket, haha!

    SvaraRadera