fredag 20 februari 2015

Rebound-vagnen är här

Välkommen till familjen!
Jag behövde som tur inte gå så vagnlös och ensam allt för länge. Mitt följande vagnköp blev nämligen klart redan idag. Hurra! Så nu är jag Donkey ägare. Vagnen är så fin, just så som jag hade tänkt mig. Begagnad men det syns knappt att den är använd. Ibland går saker och ting snabbt och just precis som jag önskat. Denna vagn är dock än så länge en mono version så jag måste bara få tag på ett extension set tills det att babyn kommer. Men som tur är det ännu flera månader tills dess. Och hittar jag inget begagnat så har jag redan bett offerter från flera ställen, så det fixar sig garanterat.
Som sagt... mitt känsloförhållande till vagnar är inte helt normalt...

EDIT! Märkte exakt samtidigt som jag publicera inlägget att självaste Blondinbella köpt samma vagn exakt samma dag som vi. Haha!

7 kommentarer:

 1. Haha jag har också följt med Blondinbella och hennes vagnföljetång! Men en sak som jag är intresserad av är hur bred den är i förhållande till er gamla vagn eller vet man det först när man fått extensions. Alltså jag är också lite för intresserad av vagnar... Kanske vi kan gå i nån stödgrupp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som mono är den inte särskilt bred alls! Bara lite bredare än vår gamla, max 5cm bredare typ?! Men sen som dubbel så blir den ju nog betydligt bredare. Enligt Bugaboos sidor blir den 74cm vilket betyder att den ändå går igenom vanliga dörrar utan problem. Men sen då jag använt den lite som dubbel i sommar nåt tag kan jag återkomma med hur det känns i förhållande till en vanlig. Men som mono tror jag den är super, man få ju hur mycket stuff som helst i sidokorgen och där under jämfört med i Camen :) Jag är redan med i facebookgruppen "Lastenvaunuhullut" på fb, känner att det funkar ganska bra som stödgrupp, haha!

   Radera
 2. Fnissar gott åt vagn-följetongen... ;-) Tur att nya vagnen kom så snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hade nog allt tur. Eller alltså, jag hade redan reserverat denna när jag sålde min, men vi hade inte talat något om tidtabell och försäljaren bor 100km bort så :) Men allt bara klickade perfekt.

   Radera
 3. Vad kiva att du fick en så snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa! Gissa om jag är glad :) Synd att man inte är miljonär och kunnat hålla också Camen... Samt bygga om uteförrådet till uppvärmt barnvagnsgarage... Hehe! Har ni hunnit ut med Buffalon ren?

   Radera
  2. Nå när de sade att man inte får gå ut förrän när babyn är 2 veckor.. Men tänkte nog gå en sväng redan typ torsdag eller fredag nästa vecka :) då är han dryga veckan! Vill ju köra Buffalo!!! :D

   Radera