fredag 20 november 2015

Naturhistoriska muséet

Vilken bra förmiddag vi haft! Hubbe har nämligen haft playdate på naturhistoriska museet idag. De två, nästan treåringarna, tyckte det var väldigt spännande med alla djuren och skeletten. Emellanåt blev de nästan lite för ivriga, så vi Mammor med småsyskonen i vagnarna hade fullt sjå att hålla koll på entouraget. De hade inte riktigt ro att stanna längre för att kolla in något noggrannare, det var mer spännande att kolla vad som fanns i nästa monter. Vi som gärna skulle ha stannat och läst, lärt oss något och berättat mer för barnen får nog ta det nästa gång. För det blir nog en nästa gång, så pass roligt var det. Och roligt att jag nu för tiden känner mej så pass mamma-cool att det inte är några som helst problem att åka iväg på bussäventyr och gå på café med båda barnen. I september skulle det nog ännu ha känts övermäktigt! Perfekt novemberprogram när man sannerligen inte har lust att spendera förmiddagen utomhus... 

Den här möter en när man kommer in på museet. Väldigt roligt och spännande tyckte Hubbe!

Söta små kompisar. Födda exakt samma dag och har känt varandra sedan de varit inne i magarna.

Dinosaurier! Men det var så mycket spring i benen så någon väldigt noggrann titt blev det inte.

2 kommentarer:

  1. Hur bra jag än trivs "på vischan", så påminns jag om vad man kunde göra en vanlig vardag om man bodde lite mera centralt... ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag som tycker att vi bor på landet, haha! Men visst är det skönt att ha allt så pass nära om man vill. Vi får liksom det bästa av två världar :)

      Radera