lördag 24 mars 2012

Biljetter bokat

Wihuu! Här har det shoppats flygbiljetter. Över vappen åker vi till Bryssel för att hälsa på Fästmannnens Bestman och flickvän som bor där (eller vi kommer tillbaka på vappen så egentligen veckoslutet innan vappen). 

När vi ändå höll på att boka så blev det honeymoonbiljetter på samma gång. Söndagen efter vårt bröllop åker vi för en vecka till Italien. Rom några dagar, sedan hyra bil och köra någonstans där det finns vingård och strand. Åh, det skall bli så underbart ljuvligt. Första resan som gifta. 

Bildcollage med bilder från Rom och kusstäderna Sperlonga och Terracina.

10 kommentarer:

 1. Åh! Avundsjukan är stor! VILL OCKSÅ UT PÅ RESA!

  Italien låter härligt!

  SvaraRadera
 2. Jee, jag är så glad och ivrig. För båda resorna. Och vappen är ju alldeles snart. Och var du inte i London här alldeles nyss förresten...

  SvaraRadera
 3. Ifall ni funderar på hotell i Rom kan jag varmt rekommendera vårt honey moon -hotell, St George http://stgeorge.hotelinroma.com/?source=googleh. Det var fina rum, vänlig och snabb service, fantastisk frukostbuffé på in mysig innergård och jättemysig takterrass-restaurang! Och bra läge, man kunde lätt gå dit man ville (fast vi åkte ganska mycket taxi eftersom Lykke var med).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Vi letar efter passande hotell som bäst :)

   Radera
 4. Härligt! Vi bilade i södra Frankrike på vår honymoon - det är så härligt att göra det som känns rätt just för stunden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh södra Frankrike skulle jag också gärna se! Kanske vi tar den resan som ett-års-bröllopsresa :)

   Radera
 5. Så härligt. Fina bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, hoppas det ser ut exakt ut så där sen :)

   Radera
 6. ett tips på hotell är Albergo del Sole, http://www.hotelsolealpantheon.com
  bodde där för ett år sedan och allt var härligt! Stället hotellet ligger på kunde inte heller vara mer centralt, lätt att komma och gå precis överallt i härliga Rom :) rekommenderar verkligen! :)

  SvaraRadera