onsdag 14 mars 2012

Materialistiska drömmar

Önskedrömmar

Det här är vad jag är sugen på just nu. Kuddar och ljusstakar från Day Home, Hunterstövlar, Odd Molly kofta, en ny Triwa klocka, Fjärilstavla från Hagendorn Hagen och väska från Marc Jacobs. Det känns faktiskt som att om jag skulle kunna köpa allt ovan så skulle mitt liv bli lite lyckligare. Löjligt materialistiskt och säkert inte sant. Men så känns det. Tur att det är gratis att drömma. Drömmandet hjälper dessutom också. I alla fall jag blir glad av att drömma, även om drömmarna ibland bara är om materialistiska onödigheter....

7 kommentarer:

 1. Hej Hanna, vitsi vi sku ha haft den där Odd Molly tröjan på Urban men i ROSA! Sku så ha passa dig :) Kram Vivve

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosa låter nästan ännu bättre! Men betyder haft att den är slut?! Vad kostar den med Vivve-rabare?! Kram

   Radera
  2. Tyvärr tror jag int den finns kvar mera :( o dessutom jobbar jag ju int där heller så im sorry girl :) hej vi måst ses gumman!

   Radera
  3. Jo det måste vi absolut!

   Radera
 2. Härligt kollage! Skulle gärna tacka ja till allting:) Ville också tipsa om att de där Day kuddarna finns på Papagena nu på -30%!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack för tipset! Ska se om jag hinner gå och kolla under veckoslutet?! Är du kanske då på jobb så man får träffa dig?! Eller minns jag fel att du jobbar där?!

   Radera
  2. Jag vet faktist inte för tillfället när jag har nästa jobbtur. De tat en dag i taget där nu när de håller på att byta ägare etc:/ Men vem vet kanske jag är på jobb! Skulle vara roligt att ses:)Hoppas du hittar nåt fint i alla fall!

   Radera