söndag 25 mars 2012

Sommartid och nysnö

Godmorgon söndag! Jag vaknade tidigt, fast inte egentligen efter som klockan vreds fram en timma. Det blev rätt tidig kväll igår och för en gångs skull var det inte jag som somnade först framför tv:n utan Fästmannen. Nu lyxar jag till söndagsfrukosten, Lidls grekiska yoghurt med hallon,blåbär och lingon, med lite överringlad honung. Inte så lchf med honung men sååå gott! Mums. Testa! Det är nästan så man inte vill äta någonting annat någonsin, så gott är det. 
Världens godaste frukost! Jag lovar.
Dagens söndagsprogram består av morgonlenk i snöslasket med syster, skriva på uni och sen födelsedagsmiddag på Moms i Grani till Pappas ära med hela familjen. Rätt bra söndagsprogram tycker jag. Snöslasken är det enda som inte är bra. Och hur typiskt att det kommer ny snö just då vi övergått till sommartid?! 


3 kommentarer:

 1. Men det sägs ju att det behöver komma lite takatalvi, för att all den snö som redan ligger skall kunna smälta. Ps. turkisk yoghurt med nötter och honung är också riktigt gott. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå hoppas att fungerar för nu snöar det igen... Ps. Jag vet, köpte faktiskt hem nötter idag :)

   Radera
 2. Låter super gott :) hu går de me gradun? Sku behöva blogg hjälp;) äntligen fick jag gjort en åt mig;) hoppas de går bättre än då på sommaren:) träff nån kväll så kan du hjälpa mig? ;)
  Marika

  SvaraRadera