söndag 11 mars 2012

Inbjudningar

Jag blev så ivrig över bröllopet efter klänningsköpet att jag bara måste börja pyssla inbjudningsprototyper med en gång. Pysslade fem stycken. Riktigt fina blev de. Hm. Nu måste jag bara välja vilken som är finast så jag vet vilka vi skall pyssla upp i massproduktion.
Pysselmaterialet... Jag valde färgerna rosa, vitt och silver.
Prototyper av inbjudningskorten.

9 kommentarer:

 1. Kortet som är i mitten tycker jag är finast! :) Du har en trevlig blogg.

  / Sussi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Det kommer nog vara svårt att välja... men jag tror jag vet vilket som är min favorit!

   Radera
 2. Gillar enkla kort, därför är kortet längst till hö min favorit! Hjärtan o ljusrött...not my thing! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjärtan och ljusrött är just my thing ;-) Men jag vill nog ändå att det skall vara stilrent och enkelt på samma gång!

   Radera
 3. Jag gillar också mest det till höger, eftersom ljusrött inte heller är riktigt för mig - men å andra sidan är det ju ert bröllop, och jag vet att du är mycket förtjust i det, så go for it bara, alla var ju fina! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vita längst till höger är också alldeles för litet som det är nu. Hade bara tårtpapper i modell mini. Borde kanske pyssla ett i rätt storlek också så man på riktigt kan se hur det skulle se ut. För jag gillar nog den looken på kortet! Lite spets och romantiskt och så.

   Radera
 4. Jag skulle ge rådet att låta din fästmans åsikt väga minst lika mycket som din åsikt i denna fråga. Han ska ju också kunna bjuda sina bekanta med inbjudningskorten och dessutom kanske han har intresse att delta i pysslandet om hans åsikt beaktas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo han är nog med och bestämmer! Förstås, bröllopet är ju lika mycket hans som mitt :) Men att delta i pysslandet vet jag alldeles säkert att han inte har intresse i...

   Radera
 5. Andra från höger eller första från vänster...

  SvaraRadera