onsdag 28 mars 2012

Magsjuka

Jag åt sushi till lunch på måndagen... Och sen i går morse har jag ordentlig magsjuka. Mår illa, spyr och springer på toan. Not nice. Är ju inte säker att det är sushin som är boven, men nånting är det i alla fall. Så därav min bloggfrånvaro igår. Få se om jag skall våga äta nånting i dag... 

Det som är mest sorgligt med magsjukan är att min fina vän har födelsedag idag. Och skulle fira med middag ute på stan, och jag kan inte gå :( Jag är sååå ledsen! Så typsikt och dumt och tråkigt. Fast det nu alltid är tråkigt att vara sjuk förstås.

12 kommentarer:

 1. Oh no, hatar magsjuka. Men det kan nog hända att det är helt the real thing vet du, och inte dålig sushi. Tycker alla på fb har gått igenom det de senaste veckorna (inkl vi). Som tur är går det ganska snabbt om! Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå det kan det nog. Men jag har ingen feber eller så?! Borde man inte ha det om det är virus?! Hoppas det går snabbt om här också.

   Radera
 2. Låter inte roligt... Matförgiftning torde uppenbara sesådär två-fyra timmar efter att man ätit något dåligt. Låter som en annan bobba. Krypa på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej nå kanske det inte är matförgiftning då utan bara bobba. Skall göra mitt bästa för att snabbt bli frisk. Finns det månne några bra hemmakureringstips?! Annat än jaffa?

   Radera
 3. Krya på dej!!

  Kram, pappa

  SvaraRadera
 4. Usch !! Om du har osmosal, så de hjälper att du får salter etc man behöver :) å all dricka me kolsyra;) blåbärs-soppan funka ti mig i tiderna;) havregryns gröt sen när de e lite på bättringsväg :/ Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen osmosal tyvärr, skall nu testa med en smörgås... Te har jag druckit hela dagen, med lite honung i, och magen känns lite lugnare (peppar peppar!)

   Radera
 5. Oj nej :-( Var åt du sushin om man får fråga...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet ju inte om det var sushin... Om man får lita på kommentarna här ovan så var det inte matförgiftning utan bobba. Men sushin åt jag på Hanko sushi i Kluuvi. Den var nog helt god!

   Radera
 6. Nej stackars dig!!! :( :( hoppas du e på bättringsvägen! Kramkram<3<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tack det känns nog lite bättre! Åt lite chickensoup. Fick nog ont i magen men hittills känns det ändå inte sååå farligt.

   Radera