måndag 5 mars 2012

Måndag, igen

Så var det måndag igen. Veckorna bara flyger fram känns det som. Härligt när det är ljust när man vaknar förresten. Det ger energi! 

Det verkar som ni vill läsa mer om min vardag och mer om hur det går med bröllopsplaneringen (men fortsätt rösta bara!). Det passar ju bra idag eftersom jag för första gången skall gå och kolla på bröllopsklänningar ikväll. Direkt efter jobbet skall jag rusa med min syster för att kolla in Vip-REA hos en av de större bröllopsbutikerna här i H:fors. Tror nog inte det blir klänningsköp ikväll men man vet ju aldrig... Ser hur som helst mycket fram emot det. 

Efter bröllopsklänningskollen skall jag på kaffe med båda systrarna plus Mamma. Det var meningen att jag bara skulle träffa yngsta systern men så blev det nu som det blev och kaffet förvandlades till en nästan full familjereunion. Bara Pappa som fattas... 

Att sånt denna måndag.

Här är en klänning som jag gillar. Enkelt och spets. Vackert. Blombuketten är också just i min smak.

4 kommentarer:

 1. Ååååh brudklänning, spännande! Lycka till xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) På lördag blir det provningsrunda två... Sååå spännande. Månne jag kommer hitta "the One"?!

   Radera
 2. Det finns nog inget härligare än bröllopsplanering! Jag skulle älska att ha det som yrke! Ska bli spännande att följa dig under planeringens gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj bröllopsplanerare skulle jag också kunna bli... Hm. Det finns ju nog inte så många i Finland. Kanske det skulle behövas fler?!

   Radera