onsdag 9 oktober 2013

Bloggbabyträffen

Oj så det var trevligt på Lillan idag. Sex mammor och babysar var vi på plats, fyra bloggare och två utan blogg men likaså trevliga ändå. Vi fyllde det stora bordet med babygrejs, kaffe och mat på nolltid. Och inte hann man tala med varandra så där värst ingående heller, mest måste man ju hålla sin baby nöjd.  Superservice fick man, tjejen som jobbade på cafét diskade till och med Hubbes tallrik och sked efter att han ätit klart! Jag kan verkligen rekommendera stället speciellt om man har barn med sig. Lekhörnan är också fin. Men ett varningens ord om butikssidan. Man vill köpa allt! Som tur fick jag inte riktigt tid eller möjlighet att kolla in utbudet närmare annars kan det hända att jag skulle bli smått ruinerad. Båda barnprylarna och inredningssakerna är så fina. 

Så lite suddiga mobilbilder för att krydda inlägget:

Min stora latte. Jag hann nog inte dricka den som varm men god var den i alla fall.
Suddig Catten som kom på idén med bloggbabyträff och Pia som bodde alldeles nära Lillan. Hubbe skymtas också nederst i bilden...
Hälften av grejerna på bordet är typ mina.. Hups! Killen som verkar vilja flyga är söta Viggo!

6 kommentarer:

 1. Jag kollade på deras hemsida, sakerna såg verkligen fina ut :) hoppas vi kan göra det på nytt en annan gång och att jag då inte har en febrig baby! Roligt med ett helt babyväbligt ställe :)

  SvaraRadera
 2. Stället var verkligen perfekt! Skulle ha varit roligt att hinna prata lite mer, men nästa gång :)

  SvaraRadera
 3. Haha, det var tur att Jill hade snabba reflexer annars hade röran vi ställde till med också varit dränkt i vatten!
  Det var jätteroligt att träffa er :)

  SvaraRadera
 4. Vitsi så roligt att äntligen träffa Hubbe live. Han är så liten och söt, älskar hans glada ögon. Och vi måste absolut ta det om, så även Jooles kan hänga med!

  SvaraRadera
 5. Det var roligt att träffas, också utan blogg! :)

  SvaraRadera
 6. Voi nej, hade helt missat detta! Bor ju helt intill och skulle gärna ha hängt med. Och Pia är ju min gamla klasskompis och nästan granne :)

  SvaraRadera