tisdag 1 oktober 2013

Lenkkiklubbens comeback

När vi för två år sedan bodde på Drumsö hade jag tillsammans med några andra vänner som bodde i närheten en väldigt aktiv lenkkiklubb. Oftast var vi ute och sprang tillsammans minst en gång i veckan, fredagmorgnar kl. 6.30 var vår specialitet. Det är så skönt att springa tillsammans, det går lättare, snabbare och man peppar varandra då man egentligen inte skulle orka. Och så kan man ju inte bli hemma om man kommit överens en tid och plats för spingdejt. Nu har lenkkiklubben återuppstått. Förra veckan var jag och Jonna på den första rundan och idag var vi ute och springa igen. Anna kom också med! Vi tre var de aktivaste i klubben då det begav sig så det kändes nästan precis som förr. Tisdagar kl. 19 är vår nya dag och tid! Mitt allra bästa träningstips är att hitta någon att träna med. Det gör det så mycket roligare och lättare att genomföra träningen oberoende vad det är man gör. Det att vi nu bor i olika stadsdelar är inget hinder för att springa tillsammans. Hoppas denna träningsiver nu håller i sig hela hösten och vintern. Milf 2014 here I come!
Så sant!

2 kommentarer:

  1. Kul! Vi har en sådan grupp här i Ekenäs också, Löpska Klubben heter vi (med löptid på tisdagar). Jättekul med sällskap, fast jag inte sprungit med dem på länge eftersom jag just nu njuter av att komma ut helt ensam. Sällan man är ensam nuförtiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grejer är bara den att om jag skall ut ensam är sannolikheten att jag latar mig ur sååå stor! Fast det ÄR skönt att fara iväg och bara vara själv en stund.

      Radera