tisdag 22 oktober 2013

Sovrummen

Jag fortsätter mitt moodboard-funderande för nya lägenhtetn.....
På övre våningen i radhuset ligger sovrummen. Det ena för oss och det andra skall bli Hubbes. Här tror jag att det kommer ta längst tid att få till det som jag vill ha det. Men det får komma pö om pö. I sovrummet får det gärna vara lite romantiskt tycker jag. Med kanske lite rosa och beige nyanser. I Hubbes rum vill jag ha en neutral bas i vitt, eller kanske skirt ljusblå så det lätt går att variera och matcha med möbler och leksaker.

Sovrum
Hissgardiner är båda snygga och praktiska. Jag tror jag tänker pröva på att sy likande själva efter flytten!? En stor korg för dynor man har på sängen om dagen skulle vara praktiskt. Likaså en stol att slänga kläder på för natten. Buddha och belysning skapar stämning!

Hubbes rum
Vit bas med lite grå eller ljusblå detaljer. Det skulle bli fint i Hubbes rum tycker jag. Prylar från bl.a. Ferm Living, Zara Home, H&M home, Ellos och Ikea.

3 kommentarer:

 1. Kom ihåg grillen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag tror nog Maken ser till att den inte glöms bort...

   Radera
 2. Hej! Tapeten i Edvins rum heter Herba och kommer från Sandudd. Bloggade om den här: http://blogg.vasabladet.fi/inredning/2012/01/15/tapetserat/
  Den är klassisk och inte FÖR barnslig, så vi är supernöjda med valet. Ska bli spännande att följa dig i inredningen av ert nya hem, det blir säkert kanonfint!

  SvaraRadera