onsdag 16 oktober 2013

Läsa böcker

Hubbe älskar att läsa böcker. Både själv och då någon läser för honom. Han tittar på bilderna, bläddrar med sidorna och undersöker hela boken noggrant. Några pekböcker har jag införskaffat och så har han några av mina gamla böcker jag haft som liten. Min egen favorit är "Pekboken för lite finare barn". En riktigt humoristisk pekbok med bilder på bland annat champagne, privatjet och sportbil. Haha! Sammetspärm har den dessutom. Boken är ett riktigt bra tips om ni behöver en kul present till en baby. Hubbe gillar den också. Kanske på grund av de spännande klara färgerna på varje sida.
Pärmen är i sammet, vilket kanske är lite opraktiskt då allt damm fastnar... haha! Fast äkta finare barn kanske inte har dammiga hem...
Champagne! Viktigt att lära sig om man är nästan 8 månader....

7 kommentarer:

 1. Den där boken har jag också spanat in. Jättekul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är faktiskt riktigt rolig :)

   Radera
 2. Alltså på riktigt...finns det verkligen en bok som heter: För lite finare barn? Skrämmande att man redan i spädbarnsåldern blir "klassad" om man hör till societeten eller inte. Har egna vuxna barn som kommit långt här i livet trots att de inte hade denna utomordentliga pekbok...Detta kallar jag nog lite väl överklassat! All lycka till era barn som redan i denna ålder bör se viktigheten i champange.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är ju liksom ironisk... Men det hoppas jag du förstod?!

   Radera
 3. Hehe, oj vad våra barn kommer att bli förstörda nu... ;) Viggo har lite problem med att uttala accessoarer ännu, men privaaat jeeet går som smort!

  SvaraRadera