torsdag 22 september 2011

Ajajaj

Alltså jag har så ont i mina muskler. Var ju och tränade rumpa och mage på tisdagen och ren igår var det lite smärtsamt att röra på sig. Trodde det skulle vara bättre idag, men nej! Har bara mer muskelvärk. Jag som ville gå på Zumba och mera träning. Nu är det istället en pina bara att ställa sig upp från sittande läge. Nå, det betyder väl att det varit effektivt åtminstone :) Och kanske jag klarar av en timma pilates imorgon i alla fall?! Jag har nämligen en vecka gratis prövotid så jag vill ju kunna utnyttja den och inte bara ha ont. Det här betyder väl också att jag nog helt klart måste börja träna lite oftare så att mina muskler sku bli lite starkare!


4 kommentarer:

 1. Jag ääälskar träningsvärk!!! Då vet man att man blir starkare och man tränat tillräckligt hårt. Så bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Jag går lite lustigt just nu, grimaserandes och vaggandes (utan att vara höggravid, haha) och tror att jag ska ta det lite piano med joggningen några dagar.

  SvaraRadera
 3. Anne- Alltså lite träningsverk är okej, men just nu är det en plåga att röra på sig så det är mindre kul. Men visst känns det skönt att veta att det åtminstone gett någå resultat!

  Linda- Du är så duktig du med! Kanske jag borde komma cyklande till Drumsö för en kimppalenk nån kväll?!

  SvaraRadera
 4. Jamen det ska du! Vilken bra idé!!

  SvaraRadera