tisdag 13 september 2011

Hemma hos oss: Köket

Dags för det sista rummet i Hemma hos oss-serien, mitt favoritrum, köket! Efter att ha haft ett kök på typ en och en halv kvadrat är det underbart med lite mera arbetsyta och skåputrymme. Det blir liksom så mycket roligare att laga mat. Dessutom har vi nu diskmaskin. Jag älskar vår diskmaskin...
Stort, ljust och luftigt med mycket skåp. Blommor på bordet gör ju det bara ännu trevligare!
Vi har ingen elektrisk vattenkokare utan jag kokar tevatten på gammaldags sätt, på spisen. Olivoljeflaskan har vi fått av Fästmannens föräldrar som tuliainen från Italien. Basilikan har jag odlat själv från frö. Persiljan är från K-market.
Och köket från andra hållet. Som ni ser skulle vi behöva nya stolar. Vi har inte så många hela kvar längre... Längs med den där väggen till vänster skulle skänken från det tidigare ikea-inlägget passar tycker jag... Är inte golvet härligt förresten?!.
På fönsterbrädet står min rosmarin och mina chiliplantor. Och så gerberan jag fick av Fästmannen. Sen när blombuketten vissnar flyttar den tillbaks till matbordet.

2 kommentarer:

  1. Ja tror ja måst sluta läsa din blogg för jag blir så avundsjuk när jag ser bilder från er lägenhet :D Så stort o fint!

    SvaraRadera
  2. Haha, nä sluta inte! Detta var ju sista rummet så nu kommer det inte såå mycket mera bilder, jag lovar :)

    SvaraRadera