måndag 26 september 2011

Dilemmat

I våra två tidigare lägenheter har vi bott på första våningen. Så när man kommit hem från en lenk så har det bara varit att stiga in så är man hemma. Nu bor vi på femte våningen. Och att ta hissen efter att man varit hurtig och sprungit känns inte så bra. Men att gå upp för att 500 trappsteg när man dessutom just spurtat de sista 500 metrarna är ganska mördande. What to do alltså?!

13 kommentarer:

 1. Enda lösningen är nog att flytta :)
  Vilken mysig blogg du har!
  Kram
  BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv

  SvaraRadera
 2. Haha, och vi som just flyttat hit! Typiskt. Men inte kan jag heller komma på någon bra lösning på det oerhört svåra problemet.

  SvaraRadera
 3. Ta trapporna till 2:a eller 3:e våningen o sen hissen resten av vägen :D

  SvaraRadera
 4. Hej Hanna

  Tack för att du lämnade en kommentar hos mig så jag kunde hitta till dig :-)

  Silverbrickan du frågade om har jag köpt för många år sedan i en affär utanför uppsala, men jag har sett att de har fina liknande på Indiska nu :-)

  Malin (live a lot)

  SvaraRadera
 5. ta trapporna, efter de känner du dig extra duktig :-) du vänjer dig med tiden

  SvaraRadera
 6. Lotta- Ja kanske det sku vara en idé. Fifty-fifty liksom.

  Malin- Tack för infon om brickan. Var och titta hos Indiska, men de har bara en för tillfället och den har tillhörande ben... Jakten fortsätter!

  Kati-Nog känner man sig duktig alltid. Men vänjer sig tror jag nog inte att man gör... Inte efter att just ha spurtat sista biten. Då darrar det nog ordentligt i musklerna kan jag säga :)

  SvaraRadera
 7. jag röstar också på Lottas förslag - möt problemet halvvägs!

  SvaraRadera
 8. Anna- då måste det nog bli så! Skall absolut testa nästa gång :)

  SvaraRadera
 9. Jag tänkte också föreslå att gå till typ trean och ta hissen. Eller tvärt om så tror fästmannen att du har gått hela vägen upp!

  SvaraRadera
 10. Mes! Ta trapporna. Men du behöver inte springa uppför genom att ta två trappor i taget. Stretcha mot trappstegen i stället.Och på varje våning kör du med nån muskel: II vån lår, III vån vader, etc.

  Din ursportiga pappa

  SvaraRadera
 11. Porslinet- Jee, kiva att du också läser bloggen :) Du har inte kommenterat förut :) Just nu är ju Fästmannen i Indien så han märker inte om jag tar hissen. Fast grannarna är ju också bekanta så kanske jag måste göra tvärtom för att lura dem :)

  Ursportiga Pappa- Kanske du måste komma med mig på en lenk nån dag efter jobbet och visa hur omesig och sportig du är när du stretchar i vår trappuppgång ;-)

  SvaraRadera
 12. Jag har juh gjort det fast hur länge. Men bara i smyg! :)

  SvaraRadera
 13. Porslinet- Fuskigt att läsa i smyg, man måste nog kommentera lite ibland så jag vet... Det här förklarar ju förresten min ökade besöksstatistik från Danmark :)

  SvaraRadera