onsdag 21 september 2011

Kvällens planer

Ikväll skall jag ha skumppa-kickoff med mina blivande brudfrämmor. Först skall vi gå och kolla in lokalerna och sen blir det skumppadinner hos oss. Äntligen skall här börja planeras på allvar. Och det är inte lite som man skall tänka på när det kommer till att planera ett bröllop. Tur att jag har fyra fina typer till hjälp (plus Fästmannen då också förstås!) att ta alla svåra beslut. Hur skall man liksom veta vilket färgtema man vill ha? Eller hurdan frisyr? Eller klänning, det finns ju en miljon fina!? Nåh, kanske någonting redan klarnar ikväll :)
Bilder via Pinterest och  från sugarlovewedding.com

4 kommentarer:

 1. Du har hittat jätte fina bilder :) Älskar de där färgena; vitt, beige och gammaldagsrosa, så vackert ♥

  SvaraRadera
 2. Det finns ingen som säger att du måste ha ett färgtema - det går precis lika bra utan...
  Jag surfade ganska mycket bilder på theknot.com, speciellt på frisyrer och sånt. Och så finns det en tidning som heter Wedding Flowers som har superfina blombuketter.

  SvaraRadera
 3. Glöm inte sedan bort att uppdatera bloggen med bröllopsframstegen!

  SvaraRadera
 4. Hebbine- Jag älskar också beigerosa-vitt kombination och tror faktiskt den kommer vara lite av en genomgående temafärg på bröllopet :)

  Anna-Jag vill gärna ha ett färgtema som går igen i blommor, klänningar, inbjudningar, menykort osv. Tycker det är lite mysigt. Men inte behöver man ju alls. Jag har ren nu massa härliga sinpirationsbilder både på pinterest och på min dator. Men det är så svårt att välja när allt är så fint :) Ska absolut kolla in tietheknot och weddingflowers! Tack för tipsen, keep them coming bara!!

  Muminmamman- Jag lovar att det kommer att bli bröllopsbloggning i framtiden!

  SvaraRadera