tisdag 20 september 2011

Mera smycken

Till vänster berlocker som kan kombineras som man har lust till. Till höger silverring med olika pärlor. En i ljusare och en i mörkare nyanser.
Fick lite inspis igår kväll så jag pysslade några nya smycken. Mest blev det olika berlocker som man kan hänga på antingen en lång eller kortare kulkedja. Så man kan kombinera lite som man har lust till. Satte genast på mig ett av de nypysslade smycken idag. Vitt glashjärta med rosa sötvattenspärlor på lång ked (som uppe till vänster). Fint tycker jag.

Ännu fler smycken och kombinationsvarianter. Stor silverpläterad boll. Lite kul tycker jag. Vingen med vit pärla gjorde jag inte igår, den har jag haft länge och använt massor. Min favorit ur min egen smyckeskollektion  ;-)

7 kommentarer:

 1. Den nere till höger e super fin, den med nyckeln :-)

  Hur gick de mitt armband? Tror du sku få fixat de till dopet? kunde ha dom på då. (8.10) Era grannar kommer ju då dit....

  Har ni fått packat upp allt? Roligt att se hur ni har ändrat där :-)

  SvaraRadera
 2. Jo ditt armband fixade jag på samma gång :) Ska skicka det med grannarna till dopet. Och jepp, allt är uppackat (eller eric har ännu två lådor men nu är han ju borta så de räknas inte) Vi skall ännu få ett nytt skrivbord och nya matbordsstolar, sen är allt klart. Och jag tror jag fixar det nu på fredag!

  SvaraRadera
 3. Oj, tack jätte fint :-)

  Ni har varit hurtiga, vi har massor lådor ennu upp packade....

  SvaraRadera
 4. Inga problem :)

  Det gick faktiskt ganska lätt att packa upp. Men så har vi ju inte två barn under 3år hemma heller... Men jag blir så irriterad på att inte ha det fint hemma så jag måste liksom packa upp snabbt. Att ordna födisfesten var också ett bra sätt att få fixat det sista. Man vill ju att det ser trevligt ut när man får gäster. Tills dopet kommer ni säkert också att ha fått det sista klart :)

  SvaraRadera
 5. Jätte vackra! Varifrån skaffar du materialet? Har du hela kompletta smyckesfixarutrustningen med vad-de-nu-den-heter-tångar och dyl? Vad behövs egentligen för att komma igång? Jag har varit på en ett par timmars kurs i sommar och tyckte det var skoj!

  SvaraRadera
 6. Jag skaffar material från lite olika ställen bl.a. från svenska webbshoppar (ljuva ting, anjalu) eller från t.ex. sinelli och villihelmi butikerna i hfors och vanda. Jag har tre olika tänger (en rund, en avbitar och en kniptång) och har samlat på mig pärlor och annat material i snart tre år så jag börjar ha en ganska komplett utrustning jo :) Om du har en "vanlig" avbitar tång hemma i verktygsbacken så klarar du dig sen med bara en smyckestång t.ex. en med rundade kanter. Annars behöver man lite olika pärlor, klämpärlor, tråd, lås, hattpinnar och kedjor, sen är det bara att sätta igång.

  SvaraRadera
 7. Ok, tack! Ska ta mig till nån av butikerna nån dag!

  SvaraRadera