onsdag 7 september 2011

Hemma hos oss: hallen


 Välkommen hem till oss! Här bor inte familjen Ekman Kirkerud, men servicebolaget är lite tröga, jag meddela dem om vår flytt för över två veckor sen och ännu har inget hänt. När man kommer innanför dörren trampar man på en fin stjärnmatta.

När man sen stiger in möts man av kärlek, ja märket på den kinesiska tavlan betyder just det. På grafittavlan kan man också skriva små kärleksmeddelanden om man vill.. Jag gillar tapeten, ljusblå randig och söt! 

Till höger ligger vardagsrum och till vänster ligger köket. Spegeln står än så länge på golvet, den höll inte för montering utan ramen sprack, så vi får väl skaffa en ny... eller fixa den kanske?!


6 kommentarer:

 1. Skall bli intresant och se hur ni har inrett de, om de ser liknande ut som m&f hade de :-)Och hur de har gjort i vårt gamla hem

  SvaraRadera
 2. Vi har nog de flesta stora möblerna på samma sätt som de. Men här ser nog ändå helt annorlunda ut nu... Vi har liksom mindre grejer och kanske lite ljusare möbler. I köket har vi ändrat ganska mycket. Bilder kommer snart...

  SvaraRadera
 3. Jessus vad ni har fint! Älskar tavlan "välkommen till oss".

  SvaraRadera
 4. Tack :) Jag gillar också den tavlan. Skaffade den ren i tidigare lägenheten men där passade den aldrig någonstans. Nu fick den en helt naturlig och perfekt plats här i hallen!

  SvaraRadera
 5. Vad fint ni har det. Det ser ljust och fräscht ut, älskar den ljusblå nyansen! x

  SvaraRadera
 6. Lägenheten är helt ljuvlig, så ljus och fin. Jag tycker så mycket om vår halltapet. Just perfekt! Snart kommer det mera bilder på resten av lägenheten :)

  SvaraRadera