tisdag 13 september 2011

Ikeatrippen

Åh det var så kiva på Ikea igår. Äntligen har jag hittat någon som uppskattar den butiken lika mycket som jag. Som dessutom har precis samma fantastiskt bra smak som jag då det kommer till möblerna. Fästmannen kommer aldrig få följa med något mer.... Tusen tack Hellu för all hjälp! Jag hade en härlig Ikea-kväll :)
Hellus blivande soffa! Så fin!
Vi hittade en helt ljusröd lägenhet :) Det här paraplyet ville jag ha men det var slut! Typiskt för det skulle verkligen behövas idag.
Billy bokhyllor, här med dörrar. Såna vill jag ha! Men denna gång blev det bara bokhyllorna, utan dörrar. Dörrarna kostar nämligen dubbelt mer än själva hyllan....
En sådan här spegel ovanför vår soffa här hemma skulle vara ursnyggt!!
Och den här skulle passa i köket... Nå till nästa gång!
Ikeaskörden. Det blev inga stolar... dom var obekväma och kändes inte rätt! Men två hyllor, två sittpuffar, gardiner, spegel och lite annat smått blev det istället. Puffarna skruvade jag ihop igår. Hyllorna får Fästmannen skruva ihop ikväll! 

3 kommentarer:

 1. Nemen!! Helena är ju min småkusin! Ganska roligt, har läst denhär bloggen nu en tid redan och mittiallt ser man bekanta här :) världen är liten!

  SvaraRadera
 2. Malin- Haha, ja så är det väl i ankdammen. Plaskplask! Hellu och jag var samtidigt i Thailand och studerade och lärde känna varandra där! Och roligt att du följer bloggen också förresten :)

  SvaraRadera
 3. Malin: Hej!! :) Vad roligt att du läser Hanna's blogg - it's the best! :P Haha, tänk faktiskt vad världen är liten! Kramar till småkusinen!

  Hanna: Kivoga bilder från vår tripp - TACK själv, det var så roligt!! Nu behöver vi aldrig mer tvinga Eric och Henri med ;P Kramar!! <3

  - Hellu

  SvaraRadera