fredag 30 september 2011

Gårdagskvällen

Åh, vilken trevlig kväll det var igår. Hellu var här för att bota min Fästmanabstinens och hon lyckades mycket bra. 

Först trippade vi iväg i regnet till Peppes bokreleaseparty. Det var fullt med folk, bl.a. minglade vi lite med Ida, Malin, Krista, CattenMatts, Smulan och Linda. Peppe var urtjusig och bjöd på god champagne. Vi köpte varsin rosa bok med våra rosa handelsbanken bankkort och sen trippade vi hem igen i mera ösregn under samma paraply.
Peppe med sin bok i den finaste nyansen. Boken finns i grönt och orange också. Sori Ida, jag lånar helt fräckt din bild :)
Vi gick dock hem via butiken och köpte ingredienser till världens godaste räk-halloumi-ost-sallad. Till salladen serverades det god skumppa. Jag tänkte inte på Fästmannen alls på hela kvällen utan hade bara så kiva. Tyvärr glömde jag lite bort kameran. Vi hade nämligen för trevligt för man skall komma ihåg såna triviala saker. Så ni får bara lite på mitt ord denna gång.

Btw så är jag väldigt trött. Och det är inte Hellus och skumppans fel, utan Peppes. Jag måste ju absolut börja läsa boken igår kväll. Den var så bra att jag i misstag läste halva boken. Bra jobbat Peppe! Inte nog med att du har lyckats skriva en bok, vilket ren i sig ren är så sjukt siistigt. Men boken är dessutom mycket underhållande och det mesta faller mig i smaken. Jag gillar språket, uppbyggnaden, bilderna, layouten och innehållet! Jag är ännu mer imponerad än jag var tidigare och då var jag redan superduper imponerad. 

3 kommentarer: