tisdag 27 september 2011

Träningssnygg

Jag har aldrig någonsin satsat på att köpa träningskläder. Jag brukar köra i några slitna collegebyxor och nån gammal t-skjorta. Inte så glammigt och inte så snyggt. Efter att jag lånat min systers löptights har jag dock blivit riktigt sugen på att köpa egna. Nya snygga springskor skulle också sitta fint. Och en vindstopper som andas. Sen skulle jag också gärna vara lite snygg nu när jag skall börja gå på gruppgymppa på gymmet också... 
sportig

Lite sportklädsinspiration... Måste nog gå via nån sportbutik nån dag och klämma lite på utbudet. Kanske julgubben vill hämta nåt sånt här åt mig i år?!

10 kommentarer:

 1. Jag skaffade löptights och hela köret nu, och det går MYCKET bättre att springa då! Eller kanske är det bara för att stilla mitt dåliga samvete för crazy-shoppingen som jag tvingar mig ut och flåsa, hehe. Nä, men skorna och faktiskt också strumporna är jag hemskt glad över, och tycker de underlättar massor.

  SvaraRadera
 2. Mm, jag brukar försöka köpa fina träningskläder för att inspirera mej själv till träning. Funkar oftast en till två gånger. Fail.

  SvaraRadera
 3. Linda- Jag är också helt säker på att jag skulle springa både fortare och oftare om jag skulle ha finare kläder. Absolut! Springstrumpor har jag redan och mina skor är nog helt okej, så det är inte så akut. Men löptajts och vindjacka vill jag ha!!

  Ida- Nå en till två gånger är bättre än ingen gång! Dessutom är jag nog ren inspirerad att träna, men jag skulle bara vilja vara lite snygg också samtidigt...

  SvaraRadera
 4. Kul att du tittade in hos mig :) Jättefina träningskläder!

  SvaraRadera
 5. Jag fyndade i Stadium ett helt set löpningsgrejer för 49.90!! Tights, tunn jacka och en träningsblus! Funkar super!

  SvaraRadera
 6. Johanna- Tack det samma!

  Icca- 49.90?! Not bad! Skall gå dit och kolla! Det är ju just vad jag skulle behöva.

  SvaraRadera
 7. Oj, man får ju riktigt lust att shoppa loss!

  SvaraRadera
 8. AnnaK- Bra att du blir inspirerad. Men det är lite farligt att knåpa ihop såna här collage. Jag blir oftast själv så inspirerad att jag bara måste införskaffa något liknande... Löptajts har jag nu bestämt mig för att jag skall köpa!!

  SvaraRadera
 9. JAg var till intersport o köpte easy tone kläderna <3 dom e super kivoga, nya sport kläder ökar också motivationen :-) Håppas julgubben kommer i år :-) Har pulsmätare överst på listan...

  SvaraRadera
 10. Kati- Easytonekläder? Jag har bara hört om skorna. Skall gå och kolla. Är dom dyra? En pulsmätare har jag faktiskt. Nånstans, men var hmm!? Borde försöka komma ihåg att använda den lite ibland sen när jag hittat den :)

  SvaraRadera