onsdag 15 februari 2012

Hej hej

Jag hinner inte riktigt med just nu. Mitt liv ser ut så här: jobbjobbjobbjobb, gradugradugradugradu, vännervännervänner, sovasovasova och läsaläsaläsa.Hinner inte träna, hinner inte laga mat, hinner inte se på tv-serier, hinner inte städa, hinner inte läsa bloggar och hinner inte heller blogga själv. 

Så därför tänker jag nu stänga av datorn och istället röja lite här hemma. Bara vara och pusta ut lite. Sedan tänker jag byta lakan och läsa klart min urspännande Jungstedt-deckare. Bara så ni vet!

Inte hinner jag fota heller så här får ni en par dagar gammal tulpanbild.

4 kommentarer:

 1. Ja ha faktiskt tänkt på de att ni har ganska mycket go med Erkki hela tiden! Ibland kan de va bra att ta en helg med inga planer alls! Eller ja högst en skidtur inplanerat tex ;) Kram! Kämpa på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, den här veckan känns det faktiskt som jag inte ens sett min sambo förutom en liten stund innan läggdags och en stund om morgonen innan jobbet.. Så lite för mycket har det kanske varit. Detta veckoslut har också tyvärr minuttidtabell för att jag skall hinna med allt jag vill och måste. Men men, sånt är det ibland. Och i princip gillar jag att ha mycket. Då får man liksom mera gjort ;-) Och sen när gradun är klar så lättar situationen helt klart!

   Radera
 2. Vad skriver du dingradu om ? Kämpparkram<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag skriver om arbetsrelaterad människohandel i Finland. Inom staträttens ämne... Att sånt!

   Radera