söndag 12 februari 2012

Hemma hos: min Syster

Förra söndagen hade vi systramiddag hemma hos mellansystern som för bara någon månad sedan flyttat till en härlig liten två här i centrala helsingfors. Jag passade på att klippa några "hemma-hos" foton som jag tänkte visa er. Till skillnad från mig är syster inte rädd för andra färger än vitt, beige, grått och rosa utan flera starka accenter och mörka toner finns hemma hos dem. En väldigt mysig lägenhet ändå tycker jag! Ikväll blir det faktiskt besök hos syster igen. Fästmannen och jag är nämligen bjudna på middag hos henne+Sambo. Kul med "dubbeldejt" denna snöiga söndag!
Ljus, tulpaner och små skålar på fönsterbrädet. Jag i hallspegeln. Bakom syns sovrummet.

 Ikeabokhyllor ovanför sängen. Hm... glömde kolla ifall det finns någon bok jag vill låna! Kylskåpet till höger är så tufft. Ett rött retrokylskåp från Bosch. 

Detlaljer från väggarna i hallen. Tavlorna med budskap har jag faktiskt gett till syster i housewarming-gåva någongång i tiderna. Texterna har jag printat på vanligt papper med vanlig printer. Det finns säkert tiotals olika som hon kan variera mellan! Carpe Diem hjärtat är såå fint. Det skulle också passa hemma hos oss...
Färgglatt i köket med gult kakel. De små gröna burkarna innehåller örtodlingar. Så söta. Snart har de väl en hel liten örtträdgård i sitt kök :)
Härliga lila tulpaner! Båda systrarna gillar tydligen tulpaner...

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jag skall framföra komplimangen till syster ikväll :)

      Radera
  2. Hoppas att även middaen var lyckad.

    ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo väldigt lyckad! Mycket god mat och trevligt bezzervisserspelande :)

      Radera