lördag 25 februari 2012

Lördagsinspiration

Det blev inga fredagsfinabilder igår så istället får det bli lördagsinspiration. 


Skor som inredningdetlalj. Varför inte?!  Cakepops är så fna. Har aldrig varken smakat eller prövat göra egna men har hemskt lust att testa!

Så fina färger. Varför ser inte min garderob lika pigg ut?!
Bästa blomman just nu! Tulpaner gör mig glad!!4 kommentarer:

 1. Akta dig för cookie pops. Gjorde sådana igår och jag tycker de är på tok, alltså seriöst PÅ TOK, för söta. Jag klarar inte av att äta dem (känns bra, har kanske femton cookie pops i frysen).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske de inte är meningen att ätas, bara tittas på för de är så fina... Eller månne det finns något recept som inte skulle vara så sött?! Lchf-cakepops?!

   Radera
 2. Jag vet inte, blev ganska ledsen på dem, de ser ju så sjukligt goda ut! Hade tänkt att de blir perfekt veckoslutstreat (på sitt sätt blev det ju, man kunde inte äta av dem). Det kan ju hända att de bara inte passade mig och du tycker de är innerligt goda? För mig blev det för mycket. Kanske det skulle vara lite bättre utan vitchoklad? Hade egentligen tänkt göra en del med vitchoklad, en del med riktigt mörk choklad, men den vita räckte till alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar nog vitchoklad. Men nu har jag ju lchf:at i ett drygt halvår och därför inte ätit socker nästan alls, så det kan bra vara att jag skulle få värsta sockerchocken om jag skulle testa!

   Radera