söndag 15 september 2013

Gårdagen

Igår var en spännande dag. Min första hela dag utan Hubbe. Igår var jag nämligen med på Emma Nordplätts möhippa hela dagen, från 10 på morgonen till 10 på kvällen. Dagen var riktigt kul med brunch, poledancing (jag var inte så bra...), bastu-spa och goda burgare på Midhill. En liten sväng på eftermiddagen var jag hemma för att pumpa och pussa några pussar på Hubbe. Det känns faktiskt ganska befriande att veta att han inte är så beroende av mig längre. Men samtidigt också lite vemodigt... Min lille bebis håller på att bli stor!
Emmas huvud pryddes med en fin slöja, som sig bör på möhippa, man måste ju se vem som är bruden.
Brudfrämmorna hade dukat upp en mycket imponerande brunch. Temat för möhippan vad USA eftersom Emma kommer emigrera dit nästan genast efter att hon gift sig.
Vi testade på poledancing på Rock the Pole i Kajsaniemi. Jag klarade inte riktigt av denna position lika duktigt som vår instruktör....
Dagen avrundades med burgers på Hans Välimäkis nya krog Midhill. Riktigt gott och fint industrial-inredninsstuk på stället. Därefter fortsatte de andra ut i Helsingforsnatten medan jag promenerade hem för att snusa på min bebis.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jooooo mums!! Kiva Hanna att du var med <3

   Radera
 2. Ah, vi ska på samma bröllop då, fast jag tror inte att jag har träffat "din Nordplätt" är mest avec i det här fallet :D Kul med oktoberbröllop, hoppas vädret hålls lika fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vem e du? :) häls. Bruden. Vilket sammanträffande!

   Radera
  2. Haha :) jag är gift med Mattes barndomskompis Nicke, Matte var på vår Kisfest, men du var visst på resa eller något om jag minns rätt. Förutsagt att jag har rätt Emma som gifter sig i oktober, that is :D Det närmar sig hur som helst!!

   Radera