måndag 9 september 2013

Kläd-quiz

Alexandra bloggade ett kläd-quiz och uppmanade andra att göra det samma. Här kommer svaren på quizet:
Vardagsstilen?
Jeans och amningsvänlig överdel. Herregud så tråkigt! Jag är faktiskt så less på amningskläder just nu... Som tur ammar Hubbe allt mindre om dagarna och jag har kunnat börja använda lite "vanliga" kläder igen. Jag gillar randigt, rosa och svart. Grått har också smugit sej in allt mer i min garderob. Sen får det gärna vara bekvämt också... Och så hatar jag att frysa. 
Min stil
Det här är så jag oftast går klädd. Alla plagg och accesoarer ovan, eller väldigt snarlika, finns i mina garderob och hör till de mest använda!
Älsklings- smycket?
Min förlovning- och vigselring förstås! Och så mina pärlörhängen som jag fick av Maken på morsdag. Mitt Thomas Sabo armband jag fick i morgongåva hör också till mina favoriter. Jag försöker använda smycken varje dag och gillar också att pyssla smycken själv (fast det har jag inte gjort på en evighet nu. Borde absolut ta fram smyckespyssellådan någon dag snart!)
Och hemma då?
Jag är nog rätt sunkig hemma, slitna fula collegebyxor med någon skön tröja. Men jag skulle vilja investera i några fina lite lyxiga hemmaplagg. Så att man kan känna sig lite fin fast det är bekvämt!
Hemmamys
Fina hemmamyskläder skulle jag vilja ha fler av!

Ett no-no plagg?
Alla plagg som lämnar magen bar... 
Dagens outfit, hur valde du den?
Tja, jag funderade nog inte särskilt mycket. Kände för randigt idag. Sjalen fick jag av mina systrar i födispresent. Älskar den!
Jeansleggings från Vila, blus från samma ställe. Amningstopp från Lindex och stjärnsjal från Gina Tricot.

2 kommentarer:

  1. Fina(re) hemmaplagg- ja tack! Ditt hemmaklädscollage kunde jag gärna kopiera rakt av till min garderob!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja varför satsar man inte mer på hemmaplagg?! Det är något iaf jag går klädd i massor så då borde man ju ha fina!

      Radera