onsdag 18 september 2013

Mellanväder

Hubbes mellanvädersoutfit här om dagen. Inte för varmt inte för kallt, inte så lätt!
Det börjar bli höst, men det är inte ännu riktigt kallt, men inte heller riktigt varmt. Det gör att det är så svårt att veta hur man skall klä Hubbe då vi går ut. Jag tycker han antingen har för mycket eller för lite. Samma är det med mig också förresten! Vad skall man riktigt klä på sig och sin bebus när det är kring 16 grader ute?! Det är för hett i sjal och jacka, men kallt i bara tröja. Till Hubbe har jag en PoP vindfleecehalare som jag har tänkt att skall vara bra i höst, men ännu är den nog lite för varm tror jag. Hittills har jag kört med ylletröja, mössa och fårskinnstofflor på fötterna. Vantar med i väskan om han känns kallt, och filt att dra på likaså. Om jag tycker det är svårt att klä rätt redan, hur skall det månne bli i vinter sen!?

9 kommentarer:

 1. De där tofflorna är bara för härliga! Är de UGGs eller något annat märke? Jon behöver också sådana, tror jag bestämt. Är Jon i vagnen kan han inte ännu ha något annat än body och långbyxor, han får direkt varmt där. Prövade med fleece igår men det blev för varmt. Jag borde kanske inhandla några varmare tröjor. Så svårt, så svårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är Emus tofflor, men de börjar bli lite små,så de hålls inte längre på så bra! Har ni ännu liggdelen på vagnen, i sittdelen är det ju lite kallare tänker jag, men hittills har jag mest satt på för mycket än för litet kläder... Fast kanske hellre åt det hållet så kan man klä av sen :)

   Radera
  2. Jo, vi har liggdelen fortfarande, borde byta till sittdelen men jag skulle inte orka plocka fram den. Han får vara bebis en stund till :)

   Radera
 2. Åkpåse och "innekläder"!
  /ia

  SvaraRadera
  Svar
  1. En åkpåse borde vi kanske investera i! Har funderat om en sån behövs eller ej...

   Radera
 3. Jag tror inte windfleecedräkten är för varm :) Skulle själv gärna ha en windfleece för vår dotter just nu, tycker de är det perfekta plagget! Vanlig långärmad trikå under och så fleecen på, tror inte det kan vara för varmt med det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag testade faktiskt vindfleecen igår och det var perfekt! Så den kör jag med nu en stund :)

   Radera
  2. :) Nåja! Jag jagar en windfleece på loppisar och huuto till vettigt pris men har inte hittat tyvärr.

   Radera
  3. Vi har fått vår av Svärmor/Farmor. Perfekt!

   Radera