måndag 9 september 2013

Playtray


För en vecka sedan uppdaterade vi Newborn settet på Tripp Trapp-stolen till Babysettet. Dessutom har jag beställd hem en fantastisk grej som kan kopplas på Stokke-stolen, nämligen en Playtray. Hubbe älskar att sitta i sin stol. Han bankar i bordet, kastar leksaker i golvet och skrattar. Perfekt när jag vill läsa Husisen och dricka te på morgonen att han kan sitta bredvid och leka. Det ville han inte nämligen göra i Newborn-settet längre.

 Playtrayen är så fiffig. Alla som har en Tripp Trapp borde absolut skaffa en sån. Även om man har stolen nära ett bord så räcks inte bebisen till bordet på ett bra sätt. Med Playtrayn har han sitt eget bord där han kan leka, äta och klotta. Playtrayn kan bara lyftas av och duschas ren eller torkas av med en trasa. Dessutom har den kanter så spills vätska så rinner det inte ut på golvet. Jag tycker också det känns säkrare att sätta honom i stolen då Playtrayn är på, han kan liksom inte trilla framåt och i golvet när den är där i vägen, haha! 


Nu kan du få rabatt på Playtray! Den kan beställas HÄR och om du beställer inom en vecka får du -15% rabatt genom att skriva in min blogg i meddelandefältet och välja faktura som betalningssätt. Rabatten är alltså i kraft till den 16.9.2013, så skynda klicka hem en Playtray innan dess. Jag är såå nöjd jag beställde vår!

Inlägget är i samarbete med Playtray.fi!

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Den verkar nog praktisk! Synd att erbjudandet inte är i kraft en längre tid, shoppade nämligen loss på Ikea den här veckan samt skaffade nya glasögon så det känns inte riktigt befogat att köpa en produkt som vi inte behöver på 4 månaderish :D Finns det förresten nån klar fördel till stokkes egen förutom att jag antar att denna är inhemsk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns alltså ingen egen liknande av Stokke själva! Det finns bara Playtray, ideen och produkten kommer från Danmark så den är alltså inte inhemsk. Och även om ni inte behöver den än, så kanske det ändå lönar sig nu. Kanske du kan få spons av Kisens mor- eller farföräldrar ;-)

   Radera