fredag 8 november 2013

Ljuvliga barnrum

Hubbes rum är nästan det jag ser mest fram emot att piffa och inreda. Barninredning är så roligt, fantasifullt och kul. För mig är det dessutom nytt, jag har ju aldrig inrett något barrum tidigare, kanske det är därför det känns så extra roligt. Hans rum är rätt stort så det behövs nog införskaffas något för att få det mer hemtrevligt. Kanske en fåtölj, kanske ett litet bord med några stolar, kanske en lekkista. Vi får se vad det blir. Vimplar skall i alla fall tillverkas. Jag letade lite inspiration på Pinterest och det finns ju bara hur mycket fina barnrum som helst. 
Jag gillar färskalorna. Vitt med lite grått, ljusblått och svart. Snyggt och enkelt. De prickiga boxarna står på önskelistan till Hubbes rum!
Vimplar och ljusblått. Det lilla vita bordet gillar jag (men inte pallarna!)
Kanske en fåtälj skulle vara fint i Hubbes rum. Där man kan sitta och läsa kvällsaga. Stjärnlampan gillar jag också. En världskarta skulle vara perfekt på väggen. 
Pompoms är ju fint! Dessa ser ut att vara gjorda i tyg. Små designstolar skulle också vara fint. Kanske om jag vinner på lotto... Alfabet och nummerplancherna är också fina.
Lister för böcker. Smart och snyggt! Fina ljusblåa boxar måste jag nog skaffa. Både praktiskt och snyggt.

6 kommentarer:

 1. Lastenhuone (i Martinsilta) har sådana där boxar, bl.a. med stjärnor. Har sett prickiga på Lekmer (Färg och forms).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah! Perfekt :) Och jag såg på instagram att det har ljusbollsgirlanger också! Dit blir det en tur nästa vecka!!

   Radera
 2. Härligt! Jag ser också fram emot att inreda barnrummet! Har storslagna planer på både gunga och ribbstolar, men jag gissar att det kanske inte blir riktigt så sen... Tänker dock sätta in just sådana där lister som böckerna står på, men tätt och bredvid sängen så att killen kan rada upp sina bilar. Just nu är dom alla i sängen med honom, och jag kan inte tänka mig att det är skönt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gunga låter underbart! Och ni har ju alla förutsättningar nu när ni remppar från scratch att göra det precis så som ni vill :) Lister för bilar låter också praktiskt, dessutom blir det säkert snyggt! Och garanterat skönare än att ha dem som huvudkudde, haha!

   Radera
 3. Reflektera gärna om skillnaderna mellan stan och förort då ni blivit mera hemmastadga!:)

  Och så av nyfikenhet: vad valde ni för bil?:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé för inlägg, det skall jag absolut göra då vi bott in oss lite mer! Vi valde en Wolksvagen av farmarmodell från ett par år tillbaka. Pålitlig bil som känns skön att köra. För mig var det också viktigt att den skulle ha automatväxlar!

   Radera