måndag 18 november 2013

Mitt fina fynd

Jag inte bara säljer grejer second hand på nätet, jag har även börjat fynda själv. Nu har jag nämligen klickat hem min första huuto-möbel. Ett vitt hörnskåp till vårt vardagsrum. Skåpet är i helträ och i bra skick. Glaset i dörren fattas men det borde inte kosta mycket att beställa ett i rätt storlek och sätta dit. Jag är så nöjd. Och bara 40 euro betalade jag för skåpet. Ett riktigt fynd skulle jag vilja påstå! 
Vitt fyndat skåp som passar i vårt hörn invid matplatsen som handen i handsken! 

6 kommentarer:

 1. Vilket fint fynd!
  Jag ska få ett liknande skåp av svärmor när hon flyttar. Det är i ljust trä och egentligen hemskt fult och klumpigt, men jag är säker på att vit färg och nya knoppar kommer att göra det fint och litet... :) Få se bara vilket århundrade jag hinner få det klart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ville egentligen hitta ett i trä så att jag skulle ha fått piffa upp det :) Men det är ju nog lite enklare så här... Haha! Sätt fast som mål att fixa det senast under jul. Sist och slutligen tar det inte så länge att måla om en möbel! Det är mer den mentala biten innan som är jobbig...

   Radera
 2. Beställ antikglas (inte vanligt pressat glas) då du fixar dörren.

  SvaraRadera
 3. Hur sku det passa med "hönsnät" med metallfärg istället för glas?!? Åtminstone sku de vara modigt och extra romantiskt val :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle absolut passa in i skåpets stil! De jag köpte skåpet av hade faktiskt just tänkt sätta in hönsnät. Men jag tror att det skulle bli för romantiskt-schabby-chic för att passa in hos oss.

   Radera