onsdag 20 november 2013

Mera fynd

Igår besökte jag för första gången barnloppiset Nella och Nuttu i Olars. Jag gjorde en massa fynd och kom hem med en hel del fynd. En hel kass full med grejer som allt som allt kostade mig 23 euro. Inte illa! Det kommer garanterat att bli fler besök dit. På bilderna nedan kan mina fynd skymtas, det var dock en liten huligan som tyckte det var väldigt intressant att inspektera dem så man ser inte så jätte bra kanske....
En röd leksak med ljud, instant success hos Hubbe! En sovpåse (Hubbe har börjat stiga upp på knäna i sängen detta skall väl hindra det åtminstone en aning, dessutom är det lite kyligt i hans sovrum så jag är orolig att han sparkar bort sitt täcke!) En hjälmmössa, Två små söta koftor, en halare som håller vatten (perfekt för sandlådelekar i vår) och så en  söt"Mätsticka"  i trä till Hubbes rum.
Här tuggar han på mätstickan. Halaren är helt oanvänd tror jag. Så bra fynd alltså! Jag älskar loppisar!

6 kommentarer:

 1. Nella ja Nuttu är så bra!!! Och väldigt beroendeframkallande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mej det :) Fast då blir det ju inte så billigt i längden om man istället shoppar där typ varje vecka, haha! Vi får ta en utfärd dit nåt tag tillsammans vet ja :)

   Radera
 2. Nå det är sant, skulle nog ha mycket färre plagg i skåpen och betydligt flera slantar i börsen om jag inte skulle springa där stup i kvarten. Det har blivit lite som en hobby. Men tänker inte sluta med det och vi ska absolut ta en tur dit tillsammans nåttag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra hobby tycker jag, haha! Och betydligt bättre än att köpa nytt :) Gemensam Nella&Nuttu utfärd inom en snar framtid med andra ord, man vill ju inte missa några fantastiska fynd... :)

   Radera
 3. Oj, jag råddade visst lite när jag skulle skriva mitt namn...behöver ännu träna på kombinationen att skriva på dator o hålla i bebis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag du måste nog absolut öva lite ;-)

   Radera