fredag 21 mars 2014

Fredagsträning

Andra gången på Sats denna vecka. Idag gick det tyvärr inte lika strålande för Hubbe på Minisatsen, efter en halv timme blev han ledsen och jag måste avbryta mitt springande på löpmattan. Men jag hade bara två minuter kvar på min 30 minuters intevallöpning så jag är helt nöjd ändå. När vi kom hem och Hubbe slocknat i vagnen sökte jag sedan lite jumppavideon på youtube och hittade denna. Tio minuter med massa bra magmuskelövningar avklarat och det känns ännu i magen. Nu skall jag ännu göra lite squats och armhävningar innan det blir dusch. Sedan har jag faktiskt klarat mina tre träningsgånger denna vecka! Jee för mig!

2 kommentarer:

  1. Tack för inspirationen till dagens jumppa! Gjorde förutom den där magmuskeljumppan även en 10-minuters Skinny Jeans jumppa https://www.youtube.com/watch?v=ozAXyRQQjpA och en Yoga Core jumppa https://www.youtube.com/watch?v=0vnn0qXOrLw. Blev lite tårta på tårta, men var så ivrig.

    SvaraRadera
  2. Varsågod! Vad härligt att höra att du blivit inspirerad. Jag hade också lust att göra lite mer, men hade inte tiden just då. Men det här med youtube-jumppa var ju hur bra som helst :) Jag kommer garanterat att göra mer tio-minutersprogram i framtiden!!

    SvaraRadera