torsdag 27 mars 2014

Rese-stressarn här hej!

Jag börjar stressa lite smått inför vår resa. Eller inte egentligen för själva resan men för hemvägen. Hemresan kommer nämligen jag och Hubbe göra på tumis. Maken blir kvar i Oslo och jobbar ännu och skulle vi komma hem med honom skulle flyget fara först seeent på kvällen så ett dagsflyg är bättre för Hubbe tänkte jag. Nu är jag inte längre så säker på att jag tänkt rätt... Hur skall jag klara av att rouda alla våra saker, Hubbe och mig själv från Oslo till Gardemoen utan att svettas ihjäl och stressdö på kuppen?! Ääääh. Testade just att packa in Buggan i Prampacken vi fått låna och det är ju inte så svårt. Men hur skall jag göra det sen när jag är ensam med Hubbe?! Det går ju inte riktigt att packa en vagn med ett barn fastspänt på ryggen. Eller?! Måste kanske testa när han vaknar. Att köra vagn och samtidigt dra resväskan efter sig är inte heller det mest smidiga. Som tur ryms Prampacken just och just under sittdelen på vagnen så jag behöver åtminstone inte bära den också. Och så skall jag förstås också släpa på handbagage och min handväska... Hjääälp!! 
Detta är vad jag skall transportera med mig tillbaka till Finland. Plus son, mej själv, handbagage, skötväska och handväska... Jag blir liksom lite svettig av bara tanken!

6 kommentarer:

 1. Det asiga med vårt charterflyg var ju att inte kunna välja tid för flyg. Flyget startade kl.07 och just då brukade Bouncy vakna 10-tiden. Jippii. Lyfter nog hatten åt dig att du tänker klara av det själv! Men det ska nog gå bra ska du se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När vi flyger dit har vi också morgonflyg, men först 8.30 istället för sju :) Men vi tänkte också göra så att vi äter frukost på flygfältet. Lättast så. Och månne inte vi nu kommer hem på något sätt. Eller så blir jag kvar i Oslo, haha!

   Radera
 2. Kan inte resväskan lämnas åt mannen att släpa på så har du en sak mindre? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är ett alternativ ifall det känns som det blir alldeles för mycket :)

   Radera
 3. Tuffing;) blir spennande å höra hur det har gått. Kanskje jag ochså skulle klara å resa ensam med Edward til Norge en vacker dag. Lycka til:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det går nog säkert bra och du skulle säkert klara det du med :) Är du förresten inloggad som Fille eller varför heter du Pisnesmies som kommenterar?!

   Radera