måndag 3 mars 2014

Mera kalas

 Vi hade kalas på dagen och tänkte att vi på så sätt kommer undan med en lättare servering. Så det blev "bara" snittar med skumppa och sen kaka och kaffe. De salta snittarna bestod av små rågknappar med skagenröra. Skagenröran lagade jag dagen innan och sedan var det bara att klicka ut på rågknapparna just innan gästerna anlände. Jag bakade också små pizzasnurror av smördeg med tomatpure, riven ost, parmaskinka och oregano på. Jättegoda och lätta att göra de med. De söta sidan bestod av cupcakes och fyllkaka. Jag lagade bägge varianterna äggfria eftersom vi har äggallergiker i familjen och det är trevligare då alla kan äta samma. Dessutom måste jag faktiskt säga att båda blev riktigt bra och jag tror inte att någon skulle ha kunnat gissa att kakorna var utan ägg! Jag postar recept i ett senare inlägg ifall det finns intresse. Jag hade i alla fall själv ganska svårt att hitta bra recept på muffins och kakbotten utan ägg.... 
De söta utbudet. Frostingen på cupcakesen är de samma som till Dannis morotscupcakes.
Min kära syster kom och hjälpte till med partystöket innan kalaset. Och så här såg jag ut i kalasoutfit(och även kalasklädd Hubbe skymtar nere till höger).

4 kommentarer:

 1. Jess, jag är nyfiken på äggfria recept! Tror det kommer behövas längre fram. Fint fixat för kalaset förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! recept kommer så fort jag hinner :)

   Radera
 2. Verkligen jättefint fixat! Tack för tipsen med coktailpinnarna och tejpen, det ska jag testa :) Och en fråga jag bara måste ställa fast jag vet att det inte är ok att fråga men, är du gravid?? Jag får en sån fiilis... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! När jag är inte gravid. Fast jag vet att det tyvärr ser ut så. Nu är det nog definitivt slut på cupcakes och choko för min del!!!!

   Radera