söndag 23 mars 2014

Högholmen

När ens son vaknar liten efter klockan 6 på morgonen hinner man en hel del på en dag... Igår förmiddag besökte vi Högholmen. Vädret var verkligen perfekt för en sådan utfärd. Jag funderade nog ifall Hubbe ännu är för liten för att uppskatta djurparker men det var han inte alls. Han älskade att kolla på djuren. Några små mössliknande murmeldjur i Tropicarie-huset hörde till favoriterna. Ifall djuren bara låg stilla tyckte Hubbe det var mer spännande att titta på de andra besökarna istället.... Men det funkar ju också. Mina favoriter var björnarna. Så söta, helt som stora nallar. I övrigt tycker jag nog inte att Högholmen var något extra. De flesta djuren såg man inte och de man såg låg och sov. I bara fem-sex burar rörde sig djuren ordentligt och det var lite action. Nja, jag tror det nog tar några år innan vi far tillbaka.
Alldeles blå himmel och strålande sol! Perfekt utfärdsväder.
Getter och kameler. Dessa var de första djuren vi mötte på Högholmen. Spännande!
Mina favoriter. Nallebjörnarna!
Två älsklingar i randiga pipon och en randig tiger i bakgrunden....

2 kommentarer:

  1. Vi är också inne i en period med tidigar mornar nu, suck.. Väckning 5.30-6.30 är inget för en morgontrött som jag :D I sommar har vi också planerat att fara till Högholmen. Eller kanske till Sea Life.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är nog egentlige morgonpigg, men före klockan sju är bara för tidigt oberoende!! Hubbe älskade ju också sealife, men på sommaren kanske jag hellre skulle fara till Högholmen. Sealife går man igenom på någon timme medan man lätt kan spendera minst en halv dag på Högholmen :)

      Radera