onsdag 13 februari 2013

Bättre fru

 Jag har varit en rätt usel fru på sistone. Under tiden som jag varit mammaledig hade jag, innan i måndags, inte lagat mat till Maken en endaste gång! Jag har helt enkelt inte haft ork, lust eller inspiration. Fast jag bara varit hemma många av dagarna... Så denna vecka har jag skärpt mig lite. Både i måndags och  ikväll har jag kockat åt min kära Make. God och rätt hälsosam mat dessutom. I måndags blev det hemlagad pizza med grahambotten och rucolatopping. Idag blev det lax med vitlkösstekta morötter och sallad. Nu känner jag mig som en mycket bättre fru igen. Nästa gång jag lagar mat är kanske sen i slutet av mars någon gång när allt börjar löpa på med bebilivet... Hehe!
Tips för att få till extra tunn deg, kavla direkt på bakplåtspappret. Som fyllning denna gång hade jag färska champignoner, parmaskinka, oliver och mozzarella. 
Dagens middag. Laxmedaljong, sallad och morötter stekta i lite olja och vitlök. En gräddfilssås skulle också ha varit gott till, men vi hade ingen gräddfil hemma...

2 kommentarer:

  1. De ser gott ut. Jag laga före ungarna föddes en stor mängd mat och frös ner färdiga portioner :-) så fanns de hemma mat alltid tilljänlig :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade också tänkt att jag skulle göra det, men jag har helt enkelt inte orkat eller haft lust, alls! Så det får bli så att Maken lagar mat sen istället, eller så min syrra :) Eller takeaway...

      Radera