måndag 18 februari 2013

Sista veckan med magen

Idag inleds min sista hela vecka med gravidmage för denna gång. Jag har nog gillat magen. Jag tycker om att klä mig så den framhävs och ser fin ut. Inte tycker jag det har varit svårt att klä sig bekvämt och någorlunda snyggt med magen heller. Eftersom min mage ändå är rätt liten och jag inte heller pöst så farligt mycket på andra ställen, så har jag rätt långt kunnat använda min vanliga kläder, ändå in på slutet till och med. Finast känner jag mig i ett par stretchiga gravidjeans, en bomullströja och en kofta. Därtill lite fina accessoarer som en glad sjal, örhängen och bekväma skor som är enkla att få på sig. Poff och man är redo för en tur på stan.

Gravidstil

Så här till exempel skulle jag kunna tänka mig att klä mig nu dessa sista dagarna som preggo.

10 kommentarer:

 1. Oj så fort tiden gått! Då får du börja förbereda dig för nästa steg på resan, när magen blir till bebis! :) det är omvälvande kan jag lova, förbered dig på känslostormar utöver det vanliga! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förbereder mig för fullt. Mest mentalt just nu, då allt det materialistiska är införskaffat och fixat. Jag skall försöka vara beredd på hormongråt utan dess like :)

   Radera
 2. Oj så spännande att veta att det är sista gravidveckan! Måste vara skönt (fast spännande förstås), själv blev jag lite frustrerad på att inte veta och inte kunna planera nåt sista tiden. Man är väl lite av en kontrollfreak, eller alltså jag är det...;)
  Nu kan jag känna att jag ibland saknar magen, inte den tunga känslan eller krämporna men konstigt nog kände jag mig smalare med magen. Allt va mer i balans liksom, nu e jag bara fet... Så det är tur att du inte gått upp i vikt så mycket så kanske undviker du denna fiilis. Tsemiä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de börjar bli nästan lite för spännande snart... Jag är också ganska kontrollfreaky och därför är det skönt att ha ett datum. Men det känns också konstigt och blir så mycket mer konkret.

   Jag förstår precis vad du menar med att man kan känna sig smalare med gravidmage! Eller jag tror att det är precis så jag också kommer känna efteråt. Att hellre en fin rund gravidkula än bara efterdallrig bulladeg...

   Radera
 3. Oj! Snart är det dags!! :D
  Jag undrar just om kvinnor kan vara vackrare än när man är gravid?! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är det något speciellt med gravida kvinnor! Det är så naturligt och kvinnligt på något sätt. Kanske det är det som skapar glowen?! :)

   Radera
 4. Tänk att du redan är här nu, njut av de sista dagarna med hubbe inombord! Slutet av februari är en riktigt bra tid att föda på;)
  (Fast sen vill jag inte vara en glädjedödare men måste bara säga att jag känner två babyn som vänt sig bara nån dag innan det planerade snittet och det blev då förstås istället en väntan på att en vanlig förlossning skulle sätta igång. Bara så att du inte glömmer att det finns ju ännu en minimal chans att du inte får bebben i famnen då du förväntar dig! Äh, sorry jag vill verkligen inte vara nån glädjedödare...) Härliga tider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också slutet av februari blir en riktigt bra födelsetid :) Och jag vet nog att bebin ännu kan svänga sig, men jag tror inte det. Dessutom skulle det ju vara det bästa för då skulle jag få föda vaginalt som jag egentligen ville... Så inte är du en glädjedödare alls :) Fast visst skulle vi bli mycket förvånade om bebin inte skulle komma när det nu är så planerat och klart!

   Radera
  2. Du verkar ha en jättebra öppen attityd till allt dethär med födande och bebis, vilket gör att allt kommer säkert att vara lite mindre stressigt!

   Radera
 5. Vad fort tiden har gått, tänk att ni snart har er bebis! Och jag håller med, slutet av februari är en bra tid att få en bebis på, just lämpligt att invänta våren med en liten bebis sen:). Lycka till med allt du har framför dig!

  SvaraRadera