torsdag 7 februari 2013

Kiehl's

Vill du ha lite gratis provkrämer från Kiehl's som passar just din hud?! Det är jätte enkelt. Du går bara till Kiehl's butiken i Kämp Gallerian (eller den heter visst galleria Esplanad nu för tiden) och uppger mitt namn (Hanna Stigzelius alltså). Du får fylla i en liten lapp för att registrera dig som stamkund hos dem (binder inte till någonting) och därefter får du en liten kass med smått och gott som passar just din hudtyp. Ganska bra eller hur?! Senast den 4.3 måste du ha gått via butiken för att få din goodiebag :)
Sugen på lite gratis krämer för torr vinterhud?!

10 kommentarer:

 1. Nu måste jag ju bara kommentera igen. Fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. Woot? Hur funkar det här? Bör ju absolut testas :) Tycker deras papperspåsar som man får då man shoppar där är helt jättefina. Jag har några provgrejer därifrån som jag en gång fick med mig, men minns inte mer vad de är till för så nu dammar de hemma :p hupps! Kanske dags att damma av hudkrämerna och bli lite vår-snygg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att gå och säga mitt namn i butiken så borde de veta vad det gäller. Sen frågar de om din hudtyp och så får du några små burkar med krämer som passar dig. En snygg påse får du också säkert :) Och sen blir du hur vårsnygg som helst!

   Radera
 3. Oj så kiva, måste göra de!! :)

  Kram, Hellu

  SvaraRadera
 4. Jee ska gå dit med mamma på lördag i så fall! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen gör det så får både du och Mamma några trevliga produkter ni kan testa!

   Radera
 5. Jag var dit på fredag, fick jättebra service (fast biträdet inte hade någon aning om att butiken hade en sånhär kampanj pågång, men sen ringde hon till sin chef och allt löste sig :)), så hon gjorde hudanalys på mig och gav två stora testers, en hudkräm och en face wash - I love them. :) Så tack! <3

  Hellu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jee! Bra att det fungerade, men konstigt att biträdet var så borta.

   Radera