måndag 5 augusti 2013

Hemma

Så var vi hemma igen efter underbara sommarveckor i skärgården. Maken har återvänt till jobbet och Hubbe och jag får återigen spendera dagarna på tumis hemma i stan. Sommaren har varit så ofattbart ljuvlig. Vi har varit på en nästan "egen" ö bara vi tre. Pysslat med att fixa upp stugan som inte använts på ett par år, njutit och haft lite gäster emellan varven. Perfekt sommarledighet! Tre veckor gick i ett huj. Men samtidigt hann vi verkligen koppla bort från allt. Så skönt att inte internet fungerade ordentligt, ingen tv har vi haft, och nästan inga adra bekvämligheter. Men det har ändå gått jätte bra, man vänjer sig så snabbt med utetupp, att värma rumptvättsvatten för blöjbyte och att inte duscha annat än med duschämbaret i bastun... Fast nu känns det förstås som höjden av lyx att kunna gå på innetoa, duscha och fylla diskmaskinen. 

På äventyr på grannholmen Bodö. Vacker skärgårdsnatur.
En vit flodhäst i vattenbrynet...
Den underbara sandstranden vi hittade på en annan av grannholmarna.
Sista kvällen i skärgården. Så fin kväll!
Klippor, horisont och hav. Behöver man något mer?!
Spela spel i solnedgången på en klippa. Dessutom vann jag, jee!
Svärmor på besök på holmen. De hämtade med sig två solstolar som vi genast satte upp på klipporna. Snyggt och bekvämt!
Den fina fiskebåten vi har puttrat runt med i sommar. Här åker Maken iväg med sin bror och hans flickvän som också njutit semester på holmen.
Här hemma råder det dock totalkaos. Inte nog med att vi har tre veckors smutstvätt och packning över hela halva lägenheten. Vi var dessutom till Ikea igår för att uppdatera till lite babyvänligare möbler i vardagsrummet. Ännu är allt inte helt klart ihopskruvat men sen skall jag visa hur fint det har blivit. 

Även om sommaren varit så underbar att jag inte velat att den någonsin skulle ta slut, så känner jag mig riktigt pepp inför hösten. En massa planer, visioner, energi och idéer som skall förverkligas! Dessutom är det ju fortfarande varmt och skönt där ute. Och vi kommer nog åka ut till skärgården ännu några gånger i augusti och september för att ta vara på ännu lite mera sensommar! Bloggen skall också få ett riktigt uppsving. Nu är semestertakten på inläggen slut, här skall det bloggas!

2 kommentarer:

  1. En härlig semester ni haft! Funderar, råkar du ha namn på era solstolar? Jag gick och blev förtjust i dem på bostadsmässan, men har ju ingen aning om vad de heter.. :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr inte eftersom jag inte köpt dem själv! Men dessa är från en inredningsbutik i Ingå hamn. De lär även finnas i vitt och ljust trä.

      Radera