måndag 26 augusti 2013

Moppbody

En sån här skulle vi behöva. Hubbe har nämligen så smått börjat röra sig på golvet. Mest snurrar han runt eller far lite baklänges än så länge, men det dröjer nog inte länge innan han ålar sig framåt också har jag på känn. Tänk så praktiskt om han samtidigt skulle moppa våra golv då?! 
Hittade bilden via google. Tyvärr hittade jag inte någon butik som säljer dessa fiffiga plagg...

8 kommentarer:

 1. Haha! Det där skulle inte vara så tokigt, kanske du borde sy en? ;) De hade liknande i TV-serien Raising Hope. Har du sett den serien, galet kul om hur man Inte ska göra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, månne man kan sy fast lite Swiffer dusters på en helt vanlig body! Inte alls en dum idé :) Jag har sett vissa delar av Raising Hope, sjukt underhållande serie. Minns dock inte att jag skulle ha sett ett avsnitt med moppbody...

   Radera
 2. Haha så bra! Jag sa häromdagen till Mackan att det var helt onödigt att han moppade golvet. Det är ju bara att sätta ner Viggo och puffa runt honom lite på golvet så drar han nog åt sig de värsta dammråttorna!
  Fast en aning mer hygieniskt kanske det skulle vara med en moppdräkt ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag tycker det är en strålande idé att använda sig av barnarbetskraft på det här sättet.

   Radera
 3. :D ganska dyr är den, skulle vara billigare att sy tarraband på en body och sen köra med swiffer ;)http://www.huffingtonpost.com/2012/11/13/baby-mop_n_2117703.html

  SvaraRadera
 4. Och beställer man från USA så hinner han ju växa ur den innan den kommit fram dessutom... Måste nog testa med swiffer istället :)

  SvaraRadera
 5. Hahaha, det fanns såna på riktit! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp! Så smart tycker jag, på riktigt alltså!!

   Radera