söndag 25 augusti 2013

Mina sekunder av fame på tv

Igår kväll visades klippet om Mammalådorna på Sveriges tv nyheter. Här kan ni se klippet där jag är med i ca. 10 sekunder. Haha! Men Hubbe skymtar också emellanåt. Våra sekunder av fame på tv..... Jag gillar att det talas om både prins George och Estelle i samma klipp. Hubbe är ju helt klart i samma klass även han.
Skärmdump från klippet :) Klicka på bilden så kommer du automatiskt till nyhetsinslaget.

6 kommentarer:

 1. Vad du är snygg, Hanna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Icca! Jag tycker faktiskt själv att jag råkade ha en av mina snyggare dagen just den dagen då de filmade. Passligt med sånt :)

   Radera
 2. Jättebra! Grattis för kändisskapet ;)

  Mvh, Titi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Verkligen ett stort kändisskap det här... Haha!

   Radera
 3. Roligt och fint inlägg! Plus igen både för dig och mammalådan. Hur tycker du förresten, sku man klara sig med det man får i moderskapsförpackningen sådär till en början?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Man klarar nog inte sig med bara mammalådan. De flesta av plaggen är faktiskt lite större. De har räknat ut hur man skall klara sig så länge som möjligt under det första året och lagt plaggen enligt det. Jag tror det fanns bara en eller två bodyn i minsta storlek och inga byxor?! Men t.ex. åkpåsen, vinterhalaren och täcken och dyna är jätterbra och vi har använt alla massor! (eller inte vinterhalaren ännu då, men snart så!)

   Radera