onsdag 15 januari 2014

15. En grej som gör mig vansinnig i vardagen.

Hm. Jag försöker mitt bästa för att bli så lite vansinnig i vardagen som möjligt men vissa saker har jag mycket svårt med. Bland annat: tandkrämsfläckar i lavoaren, när man sätter saker på diskmaskinen som har smutsigt innehåll istället för att sätta in grejerna direkt, när soffkuddarna man sitter på glider framåt så ryggstödskudden glider ner, minusgrader och att det blir dammigt en dag efter att man dammsugit hemma hos oss.
Men annars är jag nog ganska lite vansinnig och mest bara glad och lycklig. Det är roligast för alla inblandade, inklusive en själv, på så sätt!

2 kommentarer:

 1. Ifall soffkuddarna är ett problem hemna hos er så kan man köpa sån där klibbig filt från ikea eller sånt där nät, båda som man har för att hindra mattor för att glida iväg, klipp i rött storlek ovh lägg under soffdynorna. Fungerar hos oss :)

  Själv blir jag tokig om det är ostädat i badrum och wc, särskilt wc!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack för tipset! Nu måste jag till Ikea och handla snarast, och ostädiga badrum kan nog vara det mest störande som finns. Typiskt dessutom att just badrum är det tristaste att städa av all trist städning!

   Radera