torsdag 2 januari 2014

Årets löften

Här är mina löften för år 2014. Vad är dina?!

6 kommentarer:

 1. Vilka bra löften. Mer motion och bli bättre på att hålla ordning är något som jag oxå ska syssla med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Löftena känns riktigt bra, och som att jag dessutom kommer kunna följa dem. Det är ju det viktigaste...

   Radera
 2. Mina nyårslöften är att inte äta godis eller dricka läskedrycker fram tills dotterns födelsedag (1.2.), att fortsätta motionera flitigt även om jag är gravid och att börja äta järntabletter regelbundet. Man måste ju göra löften man tror man kan hålla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Att ge löften man bryter direkt är ju ingen idé :) Dina löften låter också sunda och smarta tycker jag. Heja heja!

   Radera
 3. Låter bra, kunde skriva under dem alla. Jag fick en fin kamera av maken till julklapp så nu har jag ingen som helst orsak mera att vara så fast i min telefon. Det ska jag mest jobba med, att släppa smarttelefonen och titta mindre på tv. Motionera har jag ren börjat skärpa mig med, men ska försöka upprätthålla goda vanorna.

  Förresten, är det något specillt program som du gör de här textrutorna etc med? Photobucket som jag själv använder, blev så dåligt i någon uppdate att jag inte ens orkat titta på det på flera månader...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så lätt att sitta fast i sin telefon! Det skall jag faktiskt också bli bättre på :) Man behöver ju inte kolla instagram 350 ggr i dagen...

   Jag gör rutorna med photoscape. Ett gratis redigeringsprogram som jag gillar jätte mycket! Super lätt att använda för allt :)

   Radera