torsdag 9 januari 2014

9. En grej jag skulle vilja vänja mig av med.

Nå som framkommer av det tidigare inlägget så skulle jag, för det första, vilja vänja oss av med nattammandet... Sen försöker jag, för det andra, också hårt att bli av mitt enorma sockerberoende och det går faktiskt nu rätt fint. Den förfärliga abstinensen jag hade de första dagarna är inte lika förfärlig längre utan bara mer som ett litet sug fram mot eftermiddagen som jag i alla fall hittills lyckats mota bort med te och frukter. En tredje grej jag kämpar med är att bli lite mindre mobilberoende. Jag behöver och vill inte kolla in instagram/facebook/wordfeud osv var tredje minut. Det gör inget gott utan tillför bara stress och jobbighet. Jag vill vara närvarande som mor och människa. Inte en typ som lever genom sin iphone.

En bild från i höstas som jag hittade på min mobil... Jag ser lite sur ut för det är svårt att smila i hård blåst.

3 kommentarer:

 1. vad heter du på instagram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ett låst instagramkonto eftersom jag där publicerar bilder på Hubbe så tyvärr skriver jag inte ut det här på bloggen :/

   Radera
 2. Jag skulle också gärna minska på mobiltiden... Och jag försöker varje dag, att medvetet lämna iPhonen i hallen så är den inte så tillgänglig. Men jag måste sysselsätta mig med annat för att inte ramla ner i träsket ;)

  SvaraRadera