tisdag 21 januari 2014

21. En grej som får mig att vilja vråla HIGH FIVE! i vardagen.

När babyn sover, det är dammfritt och städigt, jag har färdiglagad middag i kylskåpet, tvättkorgen är tom och allt rentvättat är invikt i skåpet, jag sitter med ett nytt nummer av Mama och en kopp kaffe framför mig och skall bara njuta en stund! Tyvärr händer detta väldigt sällan, jag tror faktiskt aldrig det hänt ännu. Så jag ropar väldigt lite high five i vardagen...
Jag har sovande baby, Mama och kaffe! Så jag kan kanske ropa high two eller nåt... Dammfritt är det sannerligen inte, jag håller snarare på att utveckla astma av allt damm och tvättkorgen har återigen fyllts så det krävs minst tre tvättar för att få den tom... Middagen har kommit så långt att jag i alla fall tagit ut ett paket malet kött ur frysen för att tina!

4 kommentarer:

 1. High two är bättre än "High zero"! :D

  SvaraRadera
 2. Sänk ribban litet: Ta "your moment" då du gjort tillräckligt. Då jag städat på lördag (plockat undan, sorterat post, vikt in tvätt, kanske diskat i köket, damsugit, bäddat och tvättat wc & bytt handdukar - lång lista men är jag eftektiv räcker det en timme), då korkar jag en öl, eftersom klockan ofta slagit precis 12. Är det sol sätter jag mig på balkonen (och går in efter 10 för att det är tråkigt), annars med paddan (och slår dej i Ouizkampen).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog lite för duktig för att ta mina moments ;-) Annars skulle här inte vara så dammigt och fullt i tvättkorgen :) Och ribban är så låg som det är bra för oss just nu. Lördagsstädning har vi faktiskt också börjat med, eller Hubbe och E far till butiken och jag dammsuger och städar hela huset under tiden. Det tar också lite under en timme och sen är jag nog värd minst kaffe och senare ett glas vin!

   Radera